- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16276,09%0,51
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,11% 0,17
-
GRAM ALTIN
7356,69% 0,28
-
Ç. ALTIN
11824,91% 0,01
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Mustafakemalpaşa Belediyesi, zabıta personeline yönelik gerçekleşen bir saldırı olayı hakkında açıklama yaptı. Olay, 14 Şubat 2026 Cumartesi günü zabıta ekiplerinin görev yürütmesi sırasında meydana geldi.
\n\nOlayın Başlangıcı
\nZabıta ekipleri, bir şahısla ilgili işlemleri takip etmek üzere polis merkezi önünde park halindeydi. Bu sırada, bölgedeki trafik dubalarından rahatsız olduğu anlaşılan bir kadın, dubalara tekme attı. Ardından, açık durumdaki zabıta aracının kapısına vurdu. Kapı, görevli personelin bel bölgesine temas etti.
\n\nUyarı ve Saldırının Tırmanması
\nGörevli personel, olayın büyümemesi için şahsa sözlü uyarıda bulundu. Ancak şahsın kulaklıkla müzik dinlemesi nedeniyle ilk uyarıyı duymadığı anlaşıldı. Uyarıyı fark etmesinin ardından ise şahıs, kamu görevlisine yönelik fiziksel saldırı başlattı. Saldırı kapsamında tekme atma, ısırma ve çanta ile darp etme fiilleri gerçekleşti. Ayrıca kamu ekipmanlarına zarar verilmeye çalışıldı ve personel hakarete uğradı.
\n\nSağlık Durumu ve Hukuki Süreç
\nSaldırıya maruz kalan belediye personeli, sağlık kuruluşuna başvurarak darp raporu aldı. Olayla ilgili adli mercilere başvuruldu ve hukuki süreç başlatıldı. Sürecin ilgili makamlar nezdinde titizlikle takip edildiği belirtildi.
\n\nBelediyeden Net Tavır
\nMustafakemalpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kamu düzeni için görev yapan personele yönelik hiçbir saldırının kabul edilemeyeceği vurgulandı. Belediye, görev başındaki personelinin her zaman yanında olacağını ve hukuki süreci kararlılıkla takip edeceğini duyurdu.
\n\nKamuoyuna saygıyla duyurulur.
\n\nSarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















