- İMSAK 05:43
- GÜNEŞ 07:08
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:18
- YATSI 20:37
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% -0,11
-
EURO
50,57% 0,14
-
GRAM ALTIN
7115,78% -0,27
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Söğütlü’de Orman İşletme Müdürlüğü deposunda başlayıp büyüyen yangına ilişkin açıklama yaptı.
Yangın 10 hektar alana yayıldı
Alemdar, 13.22’de alınan ihbarın sonrasında 33 araç, 70 personel ile birlikte yangına dakikalar içinde müdahale edildiğini ve hektarlık alana yayılan yangının kontrol altına alındığını söyledi.
“Fedakâr bir çalışma ortaya koyuldu”
Alemdar şöyle dedi: “33 araç ve 70 personel ile yangına ivedilikle müdahale edilmiş ve kontrol altına alınmıştır. Şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor. Bu noktada Orman Bölge Müdürlüğü (OGM), ilçe belediyeleri, AFAD, SASKİ ekiplerimiz, gönüllüler ve tüm vatandaşlarımız fedakârca bir çalışma ortaya koydu. Bakanlığımız uhdesindeki helikopterler bölgeye ulaşarak uzun süre havadan müdahale yaptı. En büyük tesellimiz can kaybımızın olmamasıdır. Allah beterinden korusun” dedi.
Alemdar’dan çağrı: “Bu Şehir Hepimizin, lütfen itidalli ve tedbirli olalım”
Havaların ısınmasıyla birlikte ormanlık alanlarda ve sanayi bölgelerimizde bu vakalar sıklıkla yaşanmaya başladı. Özellikle sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı önümüzdeki 10 gün olmak üzere yaz sezonu boyunca herkesi itidalli, tedbirli davranmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Olay yerinde yönetmişti
Yusuf Alemdar, ihbardan hemen sonra bölgeye hareket etmiş ve Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt ile birlikte İtfaiye Dairesi Başkanı Vedat Selamet’ten bilgi almıştı ve süreç boyunca müdahale operasyonunu olay yerinde yönetmişti.
Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















