- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,04
-
EURO
51,12% -0,16
-
GRAM ALTIN
6707,84% 1,30
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Yunusemre Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, Laleli Pazar Yeri'nde bir iftar programı düzenlendi. Programa yüzlerce vatandaş katıldı.
Yerel Yönetimlerden Yoğun Katılım
İftar programına Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yalçın Arcak, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Avukat Emine Özge Arslan, Mehmet Mesut Doğan ile CHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları da iştirak etti. İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Balaban, vatandaşlarla sohbet etti.
"Dayanışma Kültürünü Büyüteceğiz"
Açılan oruçların ardından kısa bir konuşma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti. Balaban, "Bu mübarek ayda hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizler için büyük mutluluk. Yunusemre'de dayanışma kültürünü büyütmeye devam edeceğiz" dedi.
Çocuk Gösterileriyle Devam Etti
Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programı, alanda kurulan sahnede düzenlenen çocuk gösterileriyle devam etti.
Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















