- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,25% -0,08
-
GRAM ALTIN
6674,34% 0,79
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ramazan Bayramı öncesinde Yunusemre Belediyesi ekipleri, ilçedeki ibadethaneler için saha çalışmalarını hızlandırdı. Camilerin iç temizliğinin yanı sıra bahçelerde çevre düzenleme ve bakım faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
Koordineli Ekip Çalışması
Kadın ve Aile, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde çalışarak ibadethaneleri bayrama hazır hale getiriyor.
"Huzur İçinde İbadet Ortamı Hedefleniyor"
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Balaban, vatandaşların bayramı en güzel şekilde karşılayabilmesi için tüm hazırlıkların titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Başkan Balaban, "Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferini hemşehrilerimizin en güzel şekilde yaşayabilmesi için ilçemizdeki tüm ibadethanelerde temizlik ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığıyla, huzur içinde gerçekleştirebileceği ortamlar oluşturmak" dedi.
Yoğun Mesai ile Hazırlıklar Tamamlanıyor
Belediye Başkanı, bayram öncesi ekiplerin sahada yoğun mesai harcadığını ifade etti. Balaban, "Yunusemre’de her alanda olduğu gibi ibadethanelerimizde de temiz ve düzenli bir ortam sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















