- İMSAK 05:38
- GÜNEŞ 07:03
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:40
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:41
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,90% 0,20
-
GRAM ALTIN
6498,91% -5,08
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Yunusemre Belediyespor, yönetimi, sporcuları, antrenörleri ve aileleriyle birlikte düzenlediği iftar programında bir araya geldi. 100.Yıl Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu. Organizasyon, büyük bir spor ailesinin buluşmasına sahne oldu. İftar programına Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Ali Özmen, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tuncay Öztürk ile Şehzadeler Belediyespor Başkanı Gökay Budak katıldı. Binlerce sporcunun yer aldığı organizasyonda samimi görüntüler oluştu.
Programa katılan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, spora ve gençliğe desteği artırarak sürdüreceklerini ifade etti. Balaban, "Gençlerimizin sağlıklı, ahlaklı, disiplinli ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesinde sporun rolü çok büyük. Yunusemre Belediyesi olarak spora ve gençlerimize her zaman büyük önem veriyoruz. Bu alandaki yatırımlarımızı ve desteklerimizi artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Böyle güçlü bir spor ailesinin parçası olmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz" dedi.
Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik ise kulüp olarak elde edilen başarıların temelinde güçlü aile yapısı ve verilen desteklerin bulunduğunu vurguladı. Kanik, "Binlerce sporcumuzla birlikte aynı hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Elde ettiğimiz başarıların en büyük sırrı; sporcularımız, antrenörlerimiz ve ailelerimizle kurduğumuz güçlü bağın yanı sıra Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ın spora ve gençliğe verdiği büyük destek ve katkılardır. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliği koruyarak daha büyük hedeflere yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Manisa,Yunusemre Belediyesi
Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















