- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Usta sanatçılar Volkan Konak ve Edip Akbayram’ın isimleri, İzmir Güzelbahçe’deki parklarla ölümsüzleşti.
İZMİR (İGFA) - Güzelbahçe Belediyesi, hayatını kaybeden sanatçılar Volkan Konak ve Edip Akbayram’ın isimlerini ilçedeki parklara vererek, onların mirasını yaşatma kararı aldı.
Güzelbahçe Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda, hayatını kaybeden sanatçılar Volkan Konak ve Edip Akbayram’ın isimlerini ilçedeki parklara verme kararı oybirliğiyle alındı.
Yalı Mahallesi’nde 135, 292, 296 ve 75 Yıl Cumhuriyet Bulvarı arasındaki parka Volkan Konak, Maltepe Mahallesi’nde 3, 17, 20 ve 22 sokaklar arasındaki parka ise Edip Akbayram ismi verildi.
SANAT VE TOPLUMSAL HAFIZA YAŞAYACAK
Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Volkan Konak ve Edip Akbayram, sanatlarıyla ve toplumsal duruşlarıyla halkın gönlünde taht kurdu. İsimlerini Güzelbahçe’de yaşatmak bizim için gurur kaynağı. Bu parklar, sanatı ve değerlerimizi gelecek nesillere aktaracak. Toplumsal hafızayı diri tutmak adına bu tür adımları sürdüreceğiz. Meclis üyelerimize teşekkür eder, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’a ve halkın sesi Edip Akbayram’a rahmet, ailelerine sabır dileriz” diye konuştu.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















