- İMSAK 05:31
- GÜNEŞ 06:56
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:42
- AKŞAM 19:26
- YATSI 20:46
-
BIST 100
16225,57%0,66
-
DOLAR
44,31% 0,04
-
EURO
51,53% 0,45
-
GRAM ALTIN
6356,28% -0,77
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Van'da Ramazan Bayramı denetimlerinde plakasız şüpheli araç, helikopterle takibe alındı. Kaçma girişimi sonrası durdurulan sürücüye ceza uygulandı. Emniyet, denetimleri sürdüreceğini açıkladı.
VAN (İGFA) - Van Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Ramazan Bayramı süresince trafik güvenliğini sağlamak amacıyla helikopter destekli denetimler gerçekleştirildi.
Yapılan uygulamalarda dikkat çeken bir olayda, plakasız olduğu belirlenen ve durumundan şüphelenilen bir araç ekiplerin radarına takıldı.
Denetim noktasına gelmeden önce alternatif güzergâh kullanarak kaçmaya çalışan araç, helikopter ekipleri tarafından havadan anlık olarak takip edildi.
⭐ Van Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Ramazan Bayramı süresince trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik helikopter destekli denetim uygulamaları gerçekleştirilmiştir.
— Van Emniyet Müdürlüğü ???????? (@VanEmniyet) March 23, 2026
???? Yapılan denetimler sırasında, plakasız olduğu ve durumundan şüphelenilen bir aracın, uygulama noktasına… pic.twitter.com/cnCnahDvT9
Elde edilen bilgiler doğrultusunda, güzergâh üzerindeki trafik ve asayiş ekipleri hızla harekete geçti.
Koordineli çalışma sonucunda yolu kesilen araç kısa sürede durdurularak kontrol altına alındı. Araç sürücüsüne ilgili mevzuat kapsamında idari para cezası uygulanırken, gerekli yasal işlemler de başlatıldı.
Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kamu düzeni ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















