- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru Serdar Gökbayrak'ın annesi Ferdane Açıkgöz ile gazi Metin Sağır'ın eşini ziyaret etti.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli protokolü, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde anlamlı ziyaretlere imza attı.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Deniz Eğitim ve Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, hain darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru Serdar Gökbayrak'ın annesi Ferdane Açıkgöz ile gazi Metin Sağır'ın eşini ziyaret etti.
İlk ziyareti Derince'de ikamet eden Ferdane Açıkgöz'e gerçekleştiren Vali Aktaş, Başkan Büyükakın ve beraberindekiler, şehit annesinin elini öperken hayır duasını aldı. Protokol, Kartepe'de yaşayan gazi Metin Sağır ve eşi Ayşe Sağır'ı da evlerinde ziyaret etti.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















