- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% 0,25
-
GRAM ALTIN
6453,55% 0,47
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ankara’nın tarihi ve merkezi noktalarından Ulus, uzun süredir yaşanan otopark sorununa nefes aldıracak bir projeye kavuştu. Ankara’nın en yoğun trafik bölgelerinden biri olan Ulus’ta uzun süredir hissedilen otopark sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) hayata geçirdiği yeni projeyle hafifliyor.
ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılışı yapılan Ulus 100. Yıl Meydanı’nın altında yer alan kapalı otopark sayesinde bölgedeki araç yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor.
208 ARAÇ KAPASİTELİ
Kent merkezi ile tarihi yapıları buluşturan Ulus, hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler için Ankara’nın en önemli cazibe noktalarından birisi olmasına rağmen bölgenin dar sokakları ve sınırlı park alanları, özellikle mesai saatlerinde olumsuzluklar doğuruyordu. ABB, bu ihtiyaca cevap vermek üzere Ulus 100. Yıl Meydanı’nın altına inşa edilen modern kapalı otoparkı tamamlayarak hizmete sundu.
Toplam 208 araçlık kapasitesiyle hizmete açılan ABB 100. Yıl Otoparkı, özellikle kamu kurumları, bankalar, iş merkezleri ve alışveriş noktalarının yoğunlaştığı bölgenin kısa veya uzun süreli park ihtiyacını karşılayacak.
Ankara,Ankara Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















