- İMSAK 05:38
- GÜNEŞ 07:03
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:40
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:41
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,32% 0,24
-
EURO
50,81% 0,01
-
GRAM ALTIN
6887,54% 0,57
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ünye Belediyesi, kent genelinde tehlike arz eden metruk yapılara yönelik yürüttüğü mücadeleye devam ediyor. Liseler Mahallesi'nde gerekli yasal izinleri tamamlanan 2 metruk bina daha, kontrollü bir şekilde yıkıldı. Bu son yıkımla birlikte, mahallede 2026 yılı içinde ortadan kaldırılan riskli bina sayısı 6'ya yükseldi.
Güvenlik ve Sağlık Önceliği
Çökme, yangın riski, asayiş sorunları ve çevre sağlığını tehdit eden unsurlar barındıran metruk yapılar, belediye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla tespit ediliyor. Yıkım çalışmaları, vatandaşların can ve mal güvenliğini önceleyerek, daha güvenli ve sağlıklı yaşam alanları oluşturulmasını hedefliyor.
Mahalleden Teşekkür
Liseler Mahallesi Muhtarı Mehmet Kisbet, gerçekleştirilen yıkım çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kisbet, "Özellikle çocuklar için ciddi risk oluşturan bu yapılar, izinsiz barınma gibi olumsuzluklara da zemin hazırlayabiliyor ve kötü bir görüntü oluşturarak şehir estetiğini olumsuz etkiliyordu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'ya bu duyarlılığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Ordu,Ünye Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















