- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,03
-
EURO
51,29% 0,03
-
GRAM ALTIN
6640,44% 0,28
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından kapalı mahalle yollarını açmak için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşımın aksamaması için yoğun bir çalışma yürütüyor.
TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından ulaşımda aksama olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kar yağışı dolayısıyla Tonya’da 4, Maçka’da 3, Çaykara’da 6, Dernekpazarı’nda 3, Araklı’da 8, Arsin’de 4, Sürmene’de 4 ve Köprübaşı’nda 8 olmak üzere 40 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Teyakkuzda bekleyen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kapalı yolları ulaşıma açmak için aralıksız çalışıyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz seferber olmuş durumdadır. Gerekli tedbirleri aldık, ilçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz.
Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça yolculuk yapmamasını, kış lastiği ve zincir kullanmalarını ayrıca yaşanabilecek olumsuzlukları Alo 153 hattı üzerinden belediyemize bildirmelerini önemle rica ediyoruz” denildi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















