- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16097,39%-1,00
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,46% -0,08
-
GRAM ALTIN
6276,62% 0,00
-
Ç. ALTIN
10697,65% -0,56
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, “Evde Temizlik Hizmeti” projesi ile temizlik yapacak gücü olmayan yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. 2024 yılının Nisan ayından bu yana 5 bin 616 hanede temizlik çalışması gerçekleştirildi.
TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Evde Temizlik Hizmeti” projesi, temizlik yapmaya gücü yetmeyen yaşlı ve özel gereksinimli bireylere büyük kolaylık sağlıyor.
Temizlik yapma imkanı olmayan bireylerin desteklendiği hizmet, şehir genelinde düzenli olarak sürdürülüyor. Bu kapsamda 2024 yılının Nisan ayından bu yana 5 bin 616 hanede temizlik çalışması gerçekleştirildi.
ONLAR BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yaşlı, engelli, kronik hastalığı bulunan ve sosyal destek ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yaşam koşullarını sağlıklı ve hijyenik kılmak için yaptığımız çalışmalar, aynı zaman da onlara verdiğimiz kıymetin de göstergesidir.
Dezavantajlı vatandaşlarımızın, yalnız olmadıklarını bilmelerini ve kendilerini değerli hissetmelerini çok önemsiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, dezavantajlı vatandaşlarımızın hayatına dokunan hizmetleri artırarak sürdürmeye devam edeceğiz" denildi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















