- İMSAK 05:31
- GÜNEŞ 06:56
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:42
- AKŞAM 19:26
- YATSI 20:46
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,30% 0,02
-
EURO
51,49% 0,37
-
GRAM ALTIN
6327,77% -1,22
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
TEKNOFEST 2025’te Türkiye birincisi olan öğrencileri makamında ağırlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bu başarı sadece okulunuzun değil, Trabzon’umuzun ve ülkemizin de başarısıdır. Gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TEKNOFEST 2025 İstanbul’da düzenlenen liseler arası mesleki yetenek yarışmasında Türkiye birinciliği elde eden Hacı Mehmet Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı.
Yaklaşık 200 mesleki ve teknik Anadolu lisesinin katıldığı yarışmada birinci olan öğrenciler Ali Arslan Kızıltaş, İlgan Ziğaloğlu ve Mehmet Emin Aslan, Okul Müdürü Bülent Saka ve beraberindeki heyetle birlikte Başkan Genç’i ziyaret etti.
Başkan Genç, elde edilen başarının Trabzon için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.
EVLATLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Başkan Genç, “TEKNOFEST 2025 İstanbul’da yapılan liseler arası mesleki yetenek yarışmasında yaklaşık 200 mesleki ve teknik Anadolu lisesi arasından Türkiye birincisi olan evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Bu başarı sadece okulunuzun değil, Trabzon’umuzun ve ülkemizin de başarısıdır. Gençlerimizin bilim ve teknoloji alanında elde ettiği bu tür dereceler, geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendiriyor. Her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















