- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,07
-
EURO
50,93% -0,06
-
GRAM ALTIN
7295,09% -0,56
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarsus Belediyesi, Makam Mevki başta olmak üzere kent merkezindeki ana cadde ve sokaklarda kaldırımları işgal eden unsurlara yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Yapılan kontrollerde kaldırımlara bırakılan masa, sandalye, ürün stantları ve uygunsuz araç parkları tespit edildi.
DEFALARCA UYARILANLARA YAPTIRIM
Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaf ve vatandaşları yasal sınırlar konusunda bilgilendirerek defalarca uyardı. Ancak uyarılara rağmen işgale devam eden işletmelere cezai işlem uygulandı. Denetimler sonucunda 8 işletmeye idari para cezası kesilirken, 4 işletmeye de işyeri ruhsatı açmaları için resmi tebligat verildi.
Tarsus Belediyesi, bu uygulamaların yalnızca cezadan ibaret olmadığını; engelli, yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere herkesin kaldırımları güvenle kullanabilmesi için kararlı bir şekilde devam edeceğini bildirdi.
BAŞKAN BOLTAÇ: “HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞU”
Belediye Başkanı Ali Boltaç, denetimlerin amacının düzeni sağlamak olduğunu belirterek, “Kaldırımlar hepimizin ortak alanı. Amacımız kimseyi zor durumda bırakmak değil, kenti daha düzenli ve erişilebilir hale getirmek. Defalarca yapılan uyarılara rağmen işgale devam eden 8 işletmeye ceza uygulandı. 4 işletmeye de ruhsat açmaları için tebligat verildi. Daha yaşanabilir bir Tarsus için bu süreci birlikte yürütmeliyiz.” dedi.
Mersin,Tarsus Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















