- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,17% 0,15
-
EURO
50,96% 0,10
-
GRAM ALTIN
7237,96% 0,45
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Tarsus Belediyesi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Sadık Güngör başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Uygulama İmar Planı değişikliği talepleri, belediye müdürlüklerine ait çalışma yönetmelikleri, Sosyal Denge Sözleşmesi'nin imzalanması için Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın yetkilendirilmesi ve taşıt alımı gibi önemli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Atatürk Anma Konuşması
Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Belediye Başkan Vekili Muzaffer Sadık Güngör, 10-16 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada, "10 Kasım, bir milletin yüreğine düşen en sessiz gündür. Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. O'nun bedeni aramızdan ayrılsa da fikirleri ve idealleri hâlâ milletin damarlarında yaşamaya devam ediyor" dedi.
Öğretmenler Günü Mesajı
Başkan Vekili Güngör, konuşmasının devamında yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Bir kalemin ucuyla geleceği şekillendiren, bir kelimeyle bir hayatı değiştiren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Öğretmen; bir çocuğun gözlerindeki ışık, bir toplumun vicdanındaki rehberdir" ifadelerini kullandı.
İklim Projesi Gündeme Geldi
Toplantıda ayrıca, "İklime Dayanıklı Tarsus: Polonya'nın Kentsel İklim Değişikliğine Uyum ve Azaltma Önlemleri Konusundaki Deneyimi Paylaşılıyor" başlıklı proje de gündeme geldi. Söz konusu proje kapsamında, Tarsus Belediyesi'ni temsilen Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın münferiden yetkilendirilmesi hususu mecliste oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı Sona Erdi
Tarsus Belediye Meclisi'nin 2025 Yılı Kasım Ayı Olağan Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülüp oylanmasının ardından sona erdi.
Mersin,Tarsus Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















