16639,57%1,21
43,50% 0,06
51,32% 0,06
6852,20% 5,37
11711,15% 2,97
Süleymanpaşa Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın yönetiminde toplanan mecliste, gündem maddeleri, komisyon raporları ve gündem dışı konular görüşülerek karara bağlandı.
6 Şubat Depremi Anma Töreni
Toplantının açılış konuşmasını yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketini hatırlatarak hayatını kaybedenleri andı. Tekirdağ’ın deprem riski taşıyan bir şehir olduğunu vurgulayan Nallar, "Şehrimizin bir deprem bölgesi olduğu gerçeğini unutmamalıyız. Vatandaşlarımızın güvenliği için acil önlemlerin bir an önce hayata geçirilmesi hayati önem taşıyor." ifadelerini kullandı. Meclisteki siyasi parti grupları da depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini iletti.
Ramazan Ayı Hazırlıkları
Yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Nallar, belediyenin geleneksel mahalle iftarlarına devam edeceğini açıkladı. Nallar, bu organizasyonlarla toplumsal birlik ve beraberliğin pekişmesini hedeflediklerini belirtti.
Bir Sonraki Toplantı Tarihi Belli Oldu
Gündem maddelerinin oylanmasının ardından sona eren toplantıda, bir sonraki birleşim tarihi belirlendi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 3 Mart Salı günü yeniden toplanacak.
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti