- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,63% -0,59
-
GRAM ALTIN
7152,79% -0,73
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
İpekyolu Belediyesi Kadın Meclisi, daha önce açılışı yapılan Stêrk Kadın Eserleri Kütüphanesi'nde bir okuma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay, DEM Parti İlçe Eşbaşkanı Şevin Polat, Kadın Komisyonu ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Program öncesinde katılımcılar komünal bir kahvaltı hazırladı.
Kitaplarla Buluşma ve Deneyim Paylaşımı
Kahvaltının ardından kütüphaneden kitaplar seçen katılımcılar, okuma yaparak birbirleriyle deneyimlerini paylaştı. Kadın Meclisi üyeleri, çeşitli kadın yazarların kitaplarından bölümler ve şiirler okudu.
Kütüphane Bir Yaşam Alanı Olarak Tanımlandı
İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay, Stêrk Kadın Kütüphanesi'nin tanıtımı için daha fazla çalışma yürüteceklerini ifade ederek kentin tüm kadınlarına çağrıda bulundu. Uzunay, kütüphanenin kadınlar için bir yaşam alanı olduğunu vurguladı.
Kadın Tarihi ve Bilincinin Önemi Vurgulandı
Yapılan okumaların ardından etkinliğe katılanlar, kadın tarihi ve bilincinin önemine dikkat çekti.
Van,İpekyolu Belediyesi
Van,İpekyolu Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















