Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Baraçlı: Bilimi üreten olmalıyız

GÜNDEM

Muğla'da sivrisinek ile mücadele yıl boyunca devam ediyor

GÜNDEM

İzmir'de “Bornova ve Afetlere Karşı Mücadele Çalıştayı” düzenlendi

YEREL YÖNETİMLER

Sanat Şehri Denizli, Metin Üstündağ’ın eserlerine ev sahipliği yapıyor

Şile Ağva'da iki okula 'özel' eğitim sınıfı açıldı

Şile Ağva

Şile Ağva'da iki okula 'özel' eğitim sınıfı açıldı

Hayırsever iş insanları ve vatandaşların destekleriyle yenilenen özel eğitim sınıfları 2024/2025 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde ilk ders mutluluğu yaşandı.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) - Ağva Atatürk Ortaokulu ve Kanan İlkokulunda bölge iş insanlarının desteğiyle özel eğitim sınıfları ve Ağva Ortaokulunda bir diğer özel eğitim sınıfı Altunbaş Ailesi tarafından hizmete açılırken Kanan İlkokulunda da bir diğer özel eğitim sınıfı Okul Aile Birliği ve bölge iş insanlarının destekleriyle yenilenerek öğrencilere armağan edildi.

Törene katılan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya; 2024-2025 eğitim öğretim yılı ikinci yarısına ayrı bir heyecanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çekti.

Kaya “ Eğitim öğretim yılının ikinci döneminde Ağva’da özel eğitim sınıflarımızın hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle tamamlanmasının heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi bölgemiz iş insanları özellikle eğitimde her zaman okullarımızın yanında olduklarını hatta zaman zaman bizlerin dahi haberi olmadan mesai arkadaşlarımla yaptıkları istişareler sonucunda kendileri her zaman gerekeni yaptıklarını görüyor ve yaşıyoruz.

Bu nedenle Şile ve Ağva’da tüm okullarımıza verilen destekler bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.Çünkü bu destek okullarımıza yapılarken esasen öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almaları için sağlanan destek olduğu için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Teyran’da konuşmasında İstanbul Valiliği,İlçe Kaymakamlığımızın okullarımızda başlattıkları ve evlatlarımızın daha güzel şartlarda eğitim almaları için çok sayıda projeleri tek tek hayata geçiyor.

Bu çalışmalara ve okullarımızda ki eksiklere destek veren hayırsever iş insanlarımıza ve vatandaşlarımıza tüm öğretmen arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Programlarda her iki okul müdürü selamlama konuşması gerçekleştirdi ve hayırseverlere teşekkür plaketleri verildi. 

Ağva’da her iki okula gerçekleşen Özel Eğitim Sınıflarının açılış programlarına Şile Kaymakamı Mehmet Nebi KAYA,  Ağva’dan sorumlu Şile Belediye Başkan Danışmanı Sacit TERZİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Dursun TEYRAN, Ağva Mahalle Muhtarı Tuncay Varol Gaziler ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.



LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 22 19 0 3 35 60
2.Fenerbahçe 23 18 2 3 37 57
3.Samsunspor 23 14 5 4 14 46
4.Eyüpspor 23 11 5 7 14 40
5.Beşiktaş 22 10 4 8 11 38
6.Göztepe 22 10 7 5 13 35
7.İstanbul Başakşehir 23 9 8 6 8 33
8.Kasımpaşa 23 7 6 10 -4 31
9.Trabzonspor 22 7 7 8 10 29
10.Gazişehir Gaziantep 22 8 9 5 -2 29
11.Alanyaspor 23 7 9 7 -6 28
12.Rizespor 22 8 11 3 -11 27
13.Antalyaspor 23 7 10 6 -16 27
14.Konyaspor 23 6 11 6 -8 24
15.Sivasspor 23 6 12 5 -12 23
16.Kayserispor 22 4 9 9 -19 21
17.Bodrum FK 23 5 13 5 -13 20
18.Hatayspor 23 2 14 7 -18 13
19.Adana Demirspor 23 2 18 3 -33 3
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti