15889,12%-1,45
43,98% 0,06
51,03% -0,76
7218,87% -4,19
11793,68% -3,42
BASIN BÜLTENİ
'ŞEMS’İN 40 KURALI' BURSA'DA NEY TINISIYLA HAYAT BULDU
-RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN 'ŞEMS'İN 40 KURALI' İSİMLİ TASAVVUF DİNLETİSİ, RAMAZAN'IN MANEVİ İKLİMİNE YAKIŞIR BİR ATMOSFER SUNDU
BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 'Herkes Gülümsediği Zaman Bir Başkadır Ramazan' temasıyla düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri Bursalılar ile buluşmaya devam ediyor.
Tasavvuf ve Müziğin Buluşması
Neyzen Burcu Karadağ, 'Şems’in 40 Kuralı' konseriyle Bursalı sanatseverlerle buluştu. Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde tasavvuf düşüncesi ile müziğin birleştirici gücü aynı sahneye taşındı.
Ney Tınıları ve Sema Gösterisi
Neyin huzurlu tınısı eşliğinde Şems-i Tebrizi’nin ilham veren 40 sözü sahneye yansırken, semazenlerin icra ettiği sema gösterisi de gecenin maneviyatını derinden hissettirdi. Vatandaşların ilgiyle takip ettiği konser, gönüllerde hoş bir iz bıraktı.
Sanatçıya Anlamlı Hediye
Konserin sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Nazan Akdoğan tarafından sanatçı Burcu Karadağ’a, adına dikilen fidana ait sertifikanın da yer aldığı hediye takdim edildi.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı