- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,85% -0,11
-
GRAM ALTIN
7245,74% 0,56
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
494 KOLİ ÜRÜN İMHA EDİLDİ
Gaziantep’te ürünlerin üzerine bulunan etiketleri tinerle değiştirerek, halk sağlığı ile oynamak isteyen işletmeye Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri fırsat vermedi. Yapılan denetimlerde firmaya kodekse aykırı etiketlemeden dolayı işlem yapılırken, 494 koli ürün de imha edildi.
Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını koruma ve vatandaşların sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Önceki gün Sanayi Mahallesi’nde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşen denetimlerde, zabıta ekipleri bir işletmede bulunan ürünlerin son kullanım tarihlerinin silindiğini fark etti.
Silme işleminin tiner ile yapıldığını tespit eden ekipler, kodekse aykırı etkiletme yapılan iki markaya ait 494 koli ürün tespit etti. Ürünler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri nezaretinde presli çöp arabasına atılarak imha edildi.
Firma hakkında ise işlem başlatıldı
Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















