- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,04
-
EURO
51,23% -0,11
-
GRAM ALTIN
6720,72% 1,49
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Yılmaz: "Gençlerimizin Her Zaman Yanında Olacağız"
Gençlerle Buluşma Programı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 'Gençlik ile Cumhuriyet, Umut ile Gelecek' programı kapsamında Gaziantep Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ali Topçuoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Yılmaz, gençlerin eğitim hayatı ve kişisel gelişimlerinde ihtiyaç duydukları desteği sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
Öğrencilerden Yoğun İlgi
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçenin farklı noktalarında düzenlenen buluşmalarda öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinliyor. Yılmaz, eğitimden sosyal yaşama, kültür-sanattan spora kadar her alanda gençlerin yanında olduklarını belirtti. Ziyaret ettiği okullarda öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.
Geleceğin Teminatı Olarak Gençlik
Öğrencilerin gündem, beklenti ve taleplerine kulak veren Yılmaz, gençlerle bir arada olmanın kendisine güç verdiğini söyledi. Okul ziyaretlerinin gençlik politikalarının önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Her bir gencimizin enerjisi, vizyonu ve hayalleri bizim yolumuzu aydınlatıyor. Onların her zaman yanında olacağız. Gençler geleceğimizin teminatı, umudun kaynağıdır" dedi.
Projelerin Sürekliliği
Şehitkamil'de gençlerin kendini geliştirebildiği, fırsat eşitliğine sahip olduğu bir model oluşturmak için çalıştıklarını belirten Yılmaz, okul idarecileri ve öğretmenlerle de görüştü. Eğitim ortamının güçlendirilmesine yönelik ortak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Yılmaz, gençliğin gelişimine katkı sağlayacak projeleri büyüttüklerini ve daha fazla gence ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















