Tarih: 07.02.2023 20:34

Sarıyer'li Din Görevlileri deprem bölgesinde

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyer Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi tarafından depremin yaralarını sarmak amacıyla (Battaniye, Çocuk Bezi, Çocuk Maması, Kadın Pedi, Bisküvi, Konserve yiyecek, Eldiven ve Hijyen Malzemeleri, İçme Suyu) malzemeler tedarik edildi.

Yardım malzemelerini Gaziantep/İslahiye’deki depremzedelere ulaştırmak ve enkaz çalışmalarına destek vermek üzere Sarıyer Müftülüğüne bağlı görev yapan 16  Din Görevlisi Sarıyer Müftülüğü önünde düzenlenen dua programının ardından Gaziantep’e uğurlandı.

İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, ziyaretle ilgili olarak  “16 personelimizle birlikte deprem bölgesinde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza bir nebzede olsa yardımcı olabilmek amacıyla yola çıkıyoruz, Bu vesileyle bir kere daha Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok çevre ilde de hissedilen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum diyen Müftü Muslu, bilgilendirmesini  yaptığı dua ile sonlandırdı:  “Ya Rabbi! Doğal afetlerin yıkıcı etkilerinden bizleri muhafaza eyle. Sen bizi selamete çıkar. Yıkıntıların arasında el bekleyen kardeşlerimize ulaşmayı nasip eyle. Onlara dayanma gücü, bizlere de yetişme gücü ver Allah'ım.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...