Tarih: 23.04.2020 12:53

Sarıyer'de 23 Nisan Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

TBMM'nin kuruluşunun 100 yılında ilk kez 23 Nisan coşkusu evlerde yaşanıyor. İlçede bütün evler ve sokaklar Türk bayraklarıyla donatılmış vaziyette. 
İlçedeki törenler Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Atatürk anıtında gerçekleştirilen çelenk koyma törenine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve yardımcıları ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Törene katılımın kısıtlı olduğu ve katılımcıların Sosyal Mesafe kurallarına uyduğu gözlendi.

Şükrü Genç 23 Nisan mesajında, "Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışıyla Türk milletine sarsılmaz bir bağımsızlık sağlayan ve aydınlık yarınlarımızın temeli çocuklarımıza, olağanüstü azim ve özveri ile bu bayramı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi

23 Nisan coşkusu ilçenin değişik bölgelerinde oluşturulacak araç konvoylarıyla sokaklara taşınacak, vatandaşların araç kortejinin geçisi sırasında pencere ve balkonlarından Türk bayraklarıyla korteje eşlik etmesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...