Tarih: 31.03.2020 17:42

Sarıyer Vergi Dairesinden güzel görüntüler

Facebook Twitter Linked-in


Sarıyer Vergi Dairesinde tecil taksitlendirme ödemelerinin son günü olması nedeniyle vezne servisinde vergi ödeme kuyruğu oluştu. Vatandaşların sosyal mesafeyi gözeterek bahçeye kadar oluşturduğu görüntü günlerdir banka ve ptt şubelerinde görmeye alıştığımız görüntülerin tersine işte olması gereken bu dedirtti. Vatandaşların hem kendi hemde özveriyle görev yapan vergi memurlarının sağlık güvenliğini düşünerek kendiliğinden yaptığı bu uygulama görenlerce takdir edildi. 
Bilindiği üzere kamu kuruluşlarında ve bir çok özel kurumda esnek ya da yarı zamanlı çalışma sistemine geçildi bu nedenle kurumlarda sadece işlerin yürütülmesini sağlayacak kadar görevli bulunuyor. Diğer kurumlarda olduğu gibi Gelir İdaresi başkanlığıda vatandaşların daireye gitmeden işlerini yürütebilmeleri için interaktif vergi dairesi bünyesinde bir çok işlemin yapılmasına olanak sağlıyor.
Gelir Vergisi ve GMSİ vergilerinin ödeme süreleri 30 Nisan tarihine kadar uzaltılmış olmasına rağmen dileyen mükellefler interaktif vergi dairesi üzerinden daireye gitmeden bu ödemelerini yapabilirler. Ayrıca Devlet bankaları kanalıylada vergi ödemeleri mümkün.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...