Tarih: 08.05.2021 19:17

Sarıyer umudu Çorum'da yitirdi

Facebook Twitter Linked-in

Karşılaşma boyunca Sarıyer gol için herşeyi denerken; devre arasında Çorum’a gönderilen eski kalecisi Erdi Yokuş’lunun üstün performansı karşısında gol yollarında çaresiz kaldı.

Sarıyer Ligin son 2 maçından 3 puan çıkarsaydı zaten yetecekti. 2 maçıda 0-0 tamamlayınca hayaller suya düştü. İşin gerçeği bu takımla play-off oynasakta başarı beklemek hayalcilik olurdu.

Sarıyer Spor Kulübü, bu yıl da hayal kırıklığı yarattı. Sezon başı yanlış kurulan yetersiz yönetim kurulu, içeriden sızdırılan bilgiler, yönetimdeki istifalar, sahipsiz kalan bir takım, herkesin suçu birbirine attığı bir ortamda bu netice doğal karşılanmalı. Özetle; Sarıyerin yönetim anlayışında keyfiyet içeren bir tarzın sonuclarını yaşamaya devam ediyoruz. Her yıl tekrar tekrar yapılan hataların sonuçlarını camia olarak ödüyoruz.

SOSYAL MEDYADA YÖNETİME TEPKİ BÜYÜYOR...

Facebook, twitter gibi bir çok sosyal mecrada Sarıyer taraftarları play-off’a kalınmamasına büyük tepki gösterirken; fatura yönetime kesildi. Taraftar yönetimi istifaya davet etti; köklü bir değişimin şart olduğu vurgusu yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...