Tarih: 20.06.2020 14:41

Sarıyer Mahalleler Birliğinin acı kaybı Cemalettin Baltacıoğlu vefat etti

Facebook Twitter Linked-in

Uzun süredir Kanser illetiyle boğuşmasına rağmen Mahalleler Birliğinden arkadaşlarının uyarılarını dikkate almayarak yapılan bütün etkinliklerde en ön saflarda mücadele eden ve en son Mart ayında yapılan İBB Meclis görüşmelerinde de arkadaşlarını yalnız bırakmayan Mahalleler Birliğinin yılmaz savaşcısını Cemalettin Baltacıoğlu vefat etti.
Saat 13'de Hacıosman İmam Hüseyin Cemevine götürülen ve burada kılınacak Cenaze namazından sonra saat 16'da Kocataş'taki ikametine götürelerek yıllardır haklarını savunmak için mücadele ettiği Mahalle sakinlerinen helallik alınacak olan Baltacıoğlu'nun naaşı saat 17'de Kilyos Mezarlığında defnedilecek.

Simas Yayın Grubu olarak Mücadelesine yakınen şahitlik ettiğimiz Mülkiyet Sorununun en büyük destekçilerinden Merhum Cemalettin Baltacıoğlu'na Allah'dan rahmet, ailesi, sevenleri ve mücadele arkadaşlarına baş sağlığı diliyoruz, mekanı Cennet olsun.

Öte yandan Sarıyer Mahalleler birliği yayınladığı mesaj ile Ömrünün son anına kadar mücadeleden vazgeçmeyen, bütün uyarılarına rağmen tüm aktivitelerine katılan, son anlarında bile pandemi nedeniyle ertelenen kooperatif genel kurulunu düşünen mücadele arkadaşımızın vefatı camiamızı derinden üzmüştür. Mahalleler Birliğimizin Başı sağolsun açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...