Tarih: 23.11.2022 00:35

Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

Ağustos 2019 tarihinden itibaren Sarıyer Kaymakamı olarak görev yapmakta olan Mehmet Özer, istifa kararını mesai arkadaşlarına ve kamuoyuna yayınladığı mesaj ile duyurdu.

Mehmet Özer mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli Mesai Arkadaşlarım,

Değerli Sarıyerli Hemşehrilerim,

21 Yıl 11 aydır Ülkemizin çeşitli yerlerinde yürüttüğüm Kaymakamlık görevimden 21/11/2022 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunuyorum…

Ailece aldığımız karar gereği Devlet ve Milletimize olan vazifemizi yapmaya Özel Sektörde devam edeceğiz…

Bizleri, 20/12/2000 tarihinde mesleğe alan ve bunca zaman Ülkemizin güzide yerlerinde çalışma fırsatı veren tüm Devlet Büyüklerine teveccühleri için evlatlarım ve ailem adına şükranlarımı sunarım…

Allah’a ısmarladık…"

İstifa eden, Mehmet Özer, 2000 yılında mesleğe kaymakam adayı olarak başladı, sırasıyla Feke-Adana, Köprüköy-Erzurum, Aybastı-Ordu, Hasköy-Muş İlçelerinde kaymakamlık yaptı.İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı’na atanmadan önce Düzce’ye bağlı Akçakoca’da kaymakamlık yaptı. Akçakocaya da Rize vali yardımcılığından atandı, istifa etmeden önce Sarıyer Kaymakamı olarak görev yapan Özer, 1978 yılında Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum’da, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Simas yayın grubu olarak Mehmet Özer'e Devlete ve Sarıyer'e olan hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...