Tarih: 28.06.2020 23:42

Sarıyer Genç Kızılay'dan Sarıyer Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyer Genç Kızılay İlçe Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu, Sarıyer Genç Kızılay Teşkilat Başkanı Umut Çakmak ve Sarıyer Genç Kızılay İletişim Birim Başkanı Emre Teyin ve Türk Kızılayı Sarıyer Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ersoy, Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanlık binasında Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Onur Yüksel ve Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Muhittin Tozan tarafından misafir edildi. Pandemi ve Ramazan ayı süresince her iki gençlik örgütününde sahada aktif olarak faaliyet göstermesi Sarıyer'li vatandaşların takdirini kazandı.

Genç Kızılay'cılar sahada kumanya ve ekmek dağıtımı yaparken, Ülkü Ocaklarına mensup gençlerde 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın evleri dışındaki ihtiyaçlarını gidererek halkımıza hizmet etmişti. Ülkü Ocakları ikinci başkanı Onur Yüksel, Kızılay ekibine ziyaretleri için teşekkür ederken her iki kurumunda ortak paydasının Türk milleti olduğunu belirterek, Kızılayımızda Ülkü Ocaklarımızda her zaman milletimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edecektir arkadaşlarımıza yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyoruz dedi.

Keyifli bir ortamda geçen Ziyaret Sarıyer Genç Kızılay İlçe Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu'nun Onur Yüksel'e hediye takdimiyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...