- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Gençlerin sınav stresinden uzaklaşıp keyifli bir akşam geçirmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından hazırlanan etkinlikte, sıra gecesi, müzik dinletileri, sohbetler ve çeşitli sürprizler yer alacak. Samimi bir ortamda gençlerin bir araya geleceği program, sınav öncesinde moral depolamak isteyen öğrencilere açık olacak.
Kontenjanın sınırlı olduğu etkinliğe katılmak isteyenlerin önceden iletişime geçmesi gerektiği belirtilirken, organizasyonun gençlerin sınav öncesi motivasyonunu güçlendirmeyi hedeflediği ifade edildi.
Etkinlik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kitap Otağı’ndaki Kıl Çadırında gerçekleştirilecek. 19 Haziran Perşembe günü, saat 20.00’de başlayacak olan programa katılmak isteyenler, Gençlik Meclisi’nin sosyal medya üzerinden doğrudan mesaj (DM) yoluyla iletişime geçerek kayıt yaptırabilecek.
Gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Gençlik Meclisi, “Bu özel gecede sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” mesajını paylaştı.
Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















