- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sevgi ve Şefkat Buluşmaları' projesi sona erdi. Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında, belediyenin yaşlı bakım hizmetinden faydalanan bireyler ile il müdürlüğü himayesindeki çocuklar bir araya geldi. Katılımcılar, sevgi, saygı ve dayanışmanın örneklerini sergiledi.
Nesiller Arası Köprü
Bir yıl boyunca süren projede, çocuklar ve yaşlılar sanatsal çalışmalardan kültürel etkinliklere, atölyelerden sosyal faaliyetlere kadar uzanan geniş bir yelpazede buluştu. Nesiller arası iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan programlar, her iki taraf için de unutulmaz anılar biriktirmelerini sağladı.
Renkli Final
Projenin son programı, yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Final etkinliğinde tiyatro gösterisi, zeybek performansı ve müzik dinletileri yer aldı. Program, yıl boyunca düzenlenen buluşmalar gibi renkli ve neşeli anlara sahne oldu.
Samsun,Samsun Belediyesi
Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















