- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Kent merkezi ve kırsalda yol yapım çalışmalarını hızlandıran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Salih Bozok Caddesi’nde BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, “Şehir Uyurken Büyükşehir Mesaide” sloganıyla gece saatlerinde Salih Bozok Caddesi’nde 350 metrelik alanda BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi.
Vatandaşların günlük yaşamını etkilemeden gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde hem trafik güvenliği artırılıyor hem de yol konforu iyileştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde planlanan asfalt ve yol bakım programı doğrultusunda çalışmaların gece gündüz devam edeceğini bildirdi.
Ayrıca, asfaltlama çalışmaları sırasında sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, modern, konforlu ve güvenli yollar için yatırımlarını sürdürüyor.
Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















