- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16423,12%1,42
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
51,07% 0,08
-
GRAM ALTIN
7330,62% -0,07
-
Ç. ALTIN
11785,86% -0,32
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Yenikent Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen getiren “Şifa ve Sabır Halkası” buluşmasıKaraman Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Yenikent Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen getiren “Şifa ve Sabır Halkası” buluşmasında özel gereksinimli bireylerin annelerini bir araya geldi.Programda umut, dayanışma ve sabır üzerine yapılan sohbetler, annelerin yalnız olmadıklarını hissetmelerine vesile oldu.
Özel gereksinimli bireylere sahip annelerin yaşadıkları zorlukları paylaşabilecekleri, birbirlerine destek olabilecekleri ve manevi güç bulabilecekleri bir dayanışma ortamı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen programda, katılımcılar Değerler Eğitmeni Esma Şanlı ile bir araya gelerek duygu ve deneyimlerini paylaştı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Maarif Modeli kapsamında yer alan Huzurlu İnsan, Huzurlu Aile ve Toplum ile Yaşanabilir Çevre temaları doğrultusunda planlanan programında, sabır, umut, dayanışma ve manevi güç konuları ele alındı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada anneler, günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları, akıllarındaki soruları ve yaşadıkları duyguları içtenlikle paylaşma imkanı buldu.Etkinliğe katılan anneler, programın içeriğinden ve kendilerine sunulan destek ortamından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















