- İMSAK 05:27
- GÜNEŞ 06:53
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:28
- YATSI 20:48
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,32% -0,33
-
GRAM ALTIN
6439,10% 0,99
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, TBMM KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Murat Kaya ve Ertuğrul Kocacık ile AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’le birlikte Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i ziyaret etti.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Ankara’da Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, TBMM KEFEK Başkanı Erdoğan, milletvekilleri ve il başkanıyla Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i ziyaret eden Başkan Yusuf Alemdar, “Arifiye’de askeriyeye ait olan alanın Büyükşehir Belediyemize tahsisine yönelik kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Rezerv alanın tahsisi için süreç inşallah başladı. Sayın Bakanımıza şehrimize gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz. Toplantımızda alınan kararların güzel şehrimiz Sakaryamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
REZERV ALAN
Görüşmede, Arifiye’de Millî Savunma Bakanlığı’na ait arazinin bir kısmının Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne rezerv alan olarak tahsis edilmesi konusu ele alındı.
SAKARYA İÇİN HEP BİRLİKTE
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yusuf Alemdar, “Her zaman söylediğimiz gibi biz Sakarya için biriz ve birlikte çalışıyoruz. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz ve il başkanımızla tam bir uyum içerisindeyiz. Bugün Ankara’da gerçekleştirdiğimiz temaslarda Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler’i ziyaret ettik.
SÜREÇ RESMEN BAŞLADI
Başkan Alemdar, “Bugün Arifiye’de askeriyeye ait olan alanın Büyükşehir Belediyemize tahsisine yönelik kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Rezerv alanın tahsisi için süreç inşallah başladı. Sayın Bakanımıza şehrimize gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz. Toplantımızda alınan kararların güzel şehrimiz Sakaryamıza hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Görüşme sonrası Sakarya heyeti Bakan Yaşar Güler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Bakan Güler, Sakarya’ya ve Sakaryalı vatandaşlara selamlarını iletti.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















