- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16286,34%0,57
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,13% 0,18
-
GRAM ALTIN
7353,35% 0,24
-
Ç. ALTIN
11839,08% 0,11
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev hanımı ve çalışan annelere yönelik müze ve sergi gezisi düzenledi.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışan anne ve kadınlara yönelik düzenlenen özel programda katılımcılar hem öğrenme hem de sosyalleşme imkânı buldu.
Program, Adapazarı Ticaret Müzesi gezisi ile başladı. Anneler, rehber eşliğinde şehrin ticaret tarihine yolculuk yaparken, bölgenin kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.
Müze gezisi sonrasında, Yeşilay Gençlik Merkezi’nde Formatör Esra Gök tarafından gerçekleştirilen eğitimde, anneler “Ebeveyn Modelleri ve İletişim Sorunları” konusunda bilgilendirildi.
Katılımcılar, eğitim süresince uzman önerileriyle ebeveynlikte karşılaşılan zorluklara dair yeni bakış açıları kazandı.
Eğitim programının ardından Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Film Afişleri” sergisi gezisiyle anneler, sanatla iç içe bir molanın keyfini çıkardı. Annelerin büyük beğenisini toplayan sergi fotoğraf çekimleriyle ölümsüzleştirildi.
Programın son durağı Nehir Çikolata Evi oldu. Kahve ve çikolata eşliğinde yapılan keyifli sohbetler, annelerin birbirleriyle tanışıp deneyimlerini paylaşmasına olanak tanıdı. Nehir Çikolata evini gezen anneler unutulmaz bir günü geride bıraktı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















