- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında şehrin farklı ilçelerinde düzenlenen tiyatro ve kukla gösterileriyle bin 500 çocuğa sanat dolu anlar yaşattı.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ve kukla gösterileriyle buluşturdu. Şehrin farklı ilçelerinde düzenlenen etkinliklerde yaklaşık bin 500 çocuk tiyatronun renkli dünyasıyla tanıştı.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ocak takviminde Nasreddin Hoca, Gizemli Bavul, Yaşasın Doğa adlı çocuk tiyatroları ile Çok Bilmiş İbiş kukla gösterisi sahnelendi. Kaynarca ve Arifiye’nin yanı sıra Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler, eğlenceli anlatımları ve interaktif sahneleriyle çocukları çevre bilinci, dostluk ve paylaşma gibi değerlerle buluşturdu.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















