- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, metrobüs hattı projesi kapsamında Farabi, Çark ve Kudüs Caddeleri keşişim noktasında bulunan Millet Bahçesi Kavşağı’nda gerçekleşecek trimer kazı çalışması sebebiyle sürücüleri uyardı. Çalışmalar kapsamında 12 Haziran Perşembe 20.00 – 24.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacaktır.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesi ile Gar Meydanı arasında hizmet sunacak metrobüs projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Çalışmalar kapsamında Millet Bahçesi Kavşağı’nda gerçekleştirilecek yol çalışmaları için Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan sürücülere uyarı yapıldı.
AKŞAM SAATLERİNDE TRAFİĞE KAPALI OLACAK
Çalışma kapsamında Farabi Caddesi güzergâhında Şeker Cami ve Millet Bahçesi Kavşağı arası, Kudüs Caddesi güzergâhındaki 2. Geçit ve Millet Bahçesi Kavşağı arası ve Çark Caddesi’nde bulunan Çark Köprüsü ve Millet Bahçesi Kavşağı arası 20.00 – 24.00 arasında trafiğe kapalı olacaktır.
METROBÜS ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
Yapılan açıklamada metrobüs hattı çalışmalarının hızla devam ettiği ifade edilerek, “Metrobüs hattı projesi kapsamında 12 Haziran Perşembe günü saat 20.00 – 24.00 saatleri arasında Farabi, Çark ve Kudüs Caddeleri keşişim noktalarında bulunan Millet Bahçesi Kavşağı çalışmalar dolayısıyla araç trafiğine kapatılacaktır. Araç sürücülerimizin alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica ederiz” denildi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















