- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,54% -0,75
-
GRAM ALTIN
7153,70% -0,72
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin SAMEK kursları, Akyazı’da düzenlenen yıl sonu sergisiyle yüzlerce kursiyerin el emeği eserlerini beğeniye sundu.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK), Akyazı’da yıl sonu sergisiyle sanat ve üretkenlik şöleni yaşattı.
7’den 70’e her yaştan vatandaşı meslek edinme ve sanatsal gelişimle buluşturan SAMEK, 530 kursiyerin 15 farklı branşta ürettiği 300 eseri Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde sergiledi.
Kent Orkestrası’nın ezgileriyle başlayan sergi, protokol konuşmaları ve Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların dağıtımıyla devam etti.
Açılış kurdelesini Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin kesti. Giyim, el nakışı, ahşap süsleme, tablolar ve çeyiz ürünlerinden oluşan eserler, ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















