Tarih: 22.02.2021 12:01

Polisi isyan ettiren kısıtlama

Facebook Twitter Linked-in

Hafta sonu güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar her kısıtlama gününde olduğu gibi sokaklara, parklara, meydanlara ve sahile akın etti. Belirli bölgelerde polis kontrol noktası oluşturan, sahil ve parklarda denetim yapan polislere vatandaşların neden sokaktasınız sorusu karşısında birbirinden yaratıcı cevaplar vermesi ve polisin ileri sürülen bahaneler karşısında birşey yapamaması bu kadarda olmaz dedirttiyor. 

EN ÇOK KULLANILAN BAHANELER

Markete gidiyorum, Ekmek almaya gidiyorum, alışverişten dönüyorum, eczaneye gidiyorum, hastaneye gidiyor, kızılay çadırına gidiyorum, sokak hayvanlarını beslemek için çıktım, evim çok yakın rahatsızım biraz hava almak için çıktım gibi bahaneler uzayıp gidiyor.

Emniyet yetkilileri neredeyse bir senedir bu şekilde yaşıyoruz halkımız bunaldı ama bu yapılanlar toplum sağlığı için gerekli olan uygulamalar. Biz vatandaşlarımızın güvenliği için 7/24 sahadayız lütfen evde kalalım ve bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatalım isteğinde bulundu.

https://simashaber.com/haber/hafta-sonu-muhurlenen-is-yerini-acarak-kisitlama-kurallarini-hice-saydilar-90185.html

https://simashaber.com/haber/taksimde-kisitlamayi-hice-sayarak-otomobille-gezintiye-cikan-2-kisiye-ceza-90143.html

https://simashaber.com/haber/kisitlamada-ceza-yedi-sortum-icin-ceza-yazdiniz-dedi-90142.html

https://simashaber.com/haber/kisitlama-gunu-cay-bahcesi-keyfi-polis-droneuna-yakalandi-90137.html

https://simashaber.com/haber/ozel-kisitlamada-ceza-yiyen-adam-pogaca-simit-almaya-ciktik-6-bin-tl-odemis-olduk-90100.html




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...