Tarih: 18.10.2020 20:01

(Özel) 10 yaşındaki Derin'in büyük başarısı

Facebook Twitter Linked-in

2010 doğumlu olan ve Forvet mevkinde oynayan Sarıyer Kadın Futbol Takımının oyuncusu Derin'in futbol yeteneği Barça Akademy teknik heyeti tarafından keşfedilerek Barça Academy İstanbul Beko Futbol Okulu’na katılmak için öncelikle seçme ve seviye tespit antrenmanlarına davet edildi. Barcelona Futbol Kulübünün görevlisi İspanyol Teknik Direktör ve alanlarında uzman sertifikalı futbol antrönerlerince yapılan seçme ve seviye tespit antremanlarında çok beğenilen Derin burslu olarak Barça Academy İstanbul Beko Futbol Okulu'na kabul edildi.

Barça Academy İstanbul, 4-14 yaş arası öğrencilere futbolu Barcelona Futbol Kulübü’nün felsefesi ve değerleriyle öğretmeyi amaçlayan bir futbol okulu ve bu okula kayıt olabilmek için çok zorlu seçme ve seviye tespit sınavında başarılı olmak gerekiyor.

Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir, Çayırbaşı'lı Derin Çimen'in başarısından dolayı mahallece büyük sevinç ve gurur duyduklarını belirterek, kendisine bir futbol topu hediye etti ve bir takım eşofman sözü vererek başarılarının devamını diledi.

Sarıyer Belediyesi Kadınlar Takımı Teknik Sorumlusu Didem İskender'in talebesi olan Derin Çimen'in bu başarısı Sarıyer Belediyesinde çalışan babası ve ev hanımı olan annesi başta olmak üzere Mahallesi Çayırbaşı'nı ve tüm çevresini sevince boğdu. Simas Yayın Gurubu olarak Derin Çimen Doger'e Barça Akademy'de başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...