Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    15543,87%0,63
  • DOLAR

    43,26% 0,04
  • EURO

    50,38% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6488,08% -0,11
  • Ç. ALTIN

    10520,81% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

İstanbul Maltepe'de vatandaşlara sıcak çorba ikramı

YEREL YÖNETİMLER

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Üniversite Öğrencileri İçin Çok Yönlü Etkinlikler Düzenledi

YEREL YÖNETİMLER

Konyalı Sporcu Ramazan Yılmaz, Portekiz'de Düzenlenen Pist Yarışlarında Altın Madalya Kazandı

GÜNDEM

İzmir tarımının yol haritası kooperatiflerle şekilleniyor

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 18.02.2025 00:26 Güncelleme: 18.02.2025 00:26
Ortahisar Belediyesi, Sevgililer Günü’nü konserle kutladı

Ortahisar Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini Nostalji Konserleriyle sürdürüyor. İkincisi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen Nostalji Konserleri’nde sanatçılar, 70’li, 80’li ve 90’lı yılların sevilen türkülerini seslendirerek programa katılan davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Konserde, hafızalarda yer etmiş unutulmayan eserleri seslendiren sanatçılar, davetlilere harika bir müzik ziyafeti sundu. Türkülere yer yer eşlik eden ve ritim tutan davetliler, konserde doyasıya eğlendi.
Konsere Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve eşi Tuba Kaya’nın yanı sıra, Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, Trabzon Bölge İdare Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyit Zorlu, Alpaslan Özdemir, Mustafa Özer İskender ve Alper Öztürk, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN KAYA, KONSERE KATILANLARIN SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Konserde konuşan Başkan Kaya, davetlilere ‘hoş geldiniz’ diyerek herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.
Etkinliği düzenleyen ve katkı verenlere teşekkür eden Başkan Kaya, “Değerli Kültür Müdürümüze ikincisini düzenlediği bu güzel etkinlik için huzurunuzda çok teşekkür ediyor, emek veren bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Daha önceki Nostalji Konserimizde şehir dışındaydım, ‘İkincisini yapacağız’ demişti. Görüyorum ki; Trabzonumuzun yetiştirdiği birbirinden değerli sesleri, sizlerle ve bizlerle buluşturmuşlar, emeğinize ve yüreğinize sağlık diyorum” dedi.

BAŞKAN KAYA, ‘YİĞİDİM ASLANIM BURDA YATIYOR’ TÜRKÜSÜNÜ SESLENDİRDİ
Türkü söylemek için sahneye davet edilen Başkan Kaya, ‘Türkü söylemek zor zanaat, hele sizden önce Trabzon’un en güzel sesleri burada türkü söylüyorsa, beklenti de yüksek oluyor. Sizleri kırmamak için affınıza sığınarak mikrofonu elime aldım. ‘Lütfen şimdiden kusura bakmayın” dedi ve ‘Yiğidim aslanım burda yatıyor’ türküsünü söyledi. 
Konserin sonunda türküleri seslendiren sanatçılara teşekkür belgesi veren Başkan Kaya, “Emek veren, katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel sesleriyle bizlere unutulmaz bir Sevgililer Günü akşamı yaşatan değerli sanatçılarımıza, sazlarımıza kocaman bir alkış istiyorum. Bu güzel akşam vesileyle birbirini seven bütün insanların Sevgililer Günü’nü de kutluyorum, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bugün kadar güzel bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Kaya ayrıca, saz heyetinde bulunan ve Başkan Yardımcılığı kadrosuna atanan Zabıta Müdürü Ernul Aslan’a da teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
Nostalji Konserine eşiyle birlikte katılan Bölge İdare Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy da türkü söyledi.
Başkan Kaya, konserde birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçılara teşekkür belgesi verdi, davetlilerle fotoğraf çektirdi.

DAVETLİLER UNUTULMAZ TÜRKÜLERLE COŞTU 
İkincisi düzenlenen Nostalji Konseri’nde sanatçı Zühal Dülger, ‘Gesi Bağları’, sanatçı Mustafa Boztürk ‘Ellerini Çekip Benden’, sanatçı İlkay Yavuz ‘Yolun Sonu Görünüyor’, sanatçı Hamdi Ali Gazioğlu ‘Divane Aşık Gibi’, sanatçı Ayten Cansız ‘Karadır Kaşların Ferman Yazdırır’ ile ‘Mevlâm Birçok Dert Vermiş’, sanatçı Vecdi Bülent Çiftçi ‘Hastane Önünde İncir Ağacı’ ile ‘Bağa Gel Bostana Gel’, sanatçı Hüseyin Şılbır ‘Bahça Duvarından Aştım’ ile ‘Dalgalandım da Duruldum’, sanatçı Fatih Yavuz ‘Uyan Sunam Uyan’, sanatçı Ali Kemal Mumcu ‘İki Keklik Bir Kayada Ötüyor’, sanatçı Salim Önder ‘Ormancı’ ile ‘Urfalıyam Ezelden’ türkülerini seslendirdi.


Trabzon,Ortahisar Belediyesi
belediye365.com

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti