- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Arslanbucak Mahallesi'nde yer alan Arslanbucak Ana Okulu'ndaki öğretmen, öğrenci ve velileri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun sosyal belediyecilik projeleri kapsamında Arslanbucak Mahallesi'nde yer alan Tepe Park'ta hizmete giren Kemer Belediyesi Deniz Kafe'de Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı yaptı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer'e kazandırdığı, yerli ve yabancı misafirlerin büyük ilgisini çeken Deniz Kafe markası, Arslanbucak Mahallesi'nde de hizmete girmişti.
Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı yapan öğretmenleri ve öğrenciler ile velileri ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, öğretmen, öğrenciler ve velilerle selamlaşarak sohbet etti. Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akın ve Cansın Efir eşlik etti.
Başkan Topaloğlu, Tepe Park'ın her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu belirterek, istedikleri zaman kahvaltı, doğum günü partileri ve diğer etkinliklerini rahatça yapabileceklerini söyledi.
Vatandaşlardan Nilüfer Aydoğdu, Arslanbucak Ana Okulu'nda öğretmen olarak çalıştığını belirterek, “Kahvaltı yapmak için Tepe Park'a geldik. Burada Anneler Günü'nü kutluyoruz. Tepe Park'ın hizmete girdiğini öğrendikten sonra velilerimizle toplanarak bir etkinlik yapmak istedik. Her şey yolunda ve çok güzel şekilde hizmet alıyoruz. Buradan Kemer Belediyesi'ne ve Tepe Park çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Tüm annelerin de Anneler Günü'nü kutluyorum.” dedi.
Vatandaşlardan Nur Banu, Aslancak da okul öncesi öğretmenlik yaptığını anlatarak, “Anneler Günü etkinliği için Tepe Park'a kahvaltıya geldik. Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve ekibine böyle bir hizmet sunduğu için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde çıkarılan Kemer Halk Kart ile alışveriş yapan vatandaşların indirim hakkı olduğunu da hatırlattı.
Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















