- İMSAK 05:40
- GÜNEŞ 07:04
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:20
- YATSI 20:40
-
BIST 100
16226,66%-0,16
-
DOLAR
44,21% 0,07
-
EURO
51,10% 0,14
-
GRAM ALTIN
6934,03% -2,51
-
Ç. ALTIN
11467,55% -1,01
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği 2Saz 1Ses “Ustalara Saygı Konserleri” serisinin ikincisinde, Doğu Anadolu Bölgesi’nin sevilen türküleri ve usta isimlerin eserleri sanatseverlerle buluştu.
Konser Serisi Devam Ediyor
Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilen “2Saz 1Ses, Ustalara Saygı Konserleri” serisinin ikinci etkinliği Nazım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirildi. Doğu Anadolu Bölgesi türkülerinin seslendirildiği geceye, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile çok sayıda sanatsever katıldı.
Enstrümantal Dinleti İle Başladı
İki bölümden oluşan konserin ilk yarısında kemanda Ozan Sari ve bağlamada Mahmut Cemal Sari sahne aldı. İkilinin sunduğu enstrümantal dinleti, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.
Ses Sanatçısından Unutulmaz Eserler
Etkinliğin ikinci yarısında Ozan ve Mahmut Cemal Sari’ye, Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Arzu Erhan eşlik etti. Gecede “Pencereden Kar Geliyor”, “Kadir Mevlam Senden Bir Dileğim Var”, “Bahçada Yeşil Çınar” ve “Darıldım Ben Sana Canım” gibi Türk halk müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi. Sanatçılar, Ruhi Su ve Aşık Mahzuni Şerif gibi ustaların eserlerini de yorumladı.
Çiçek Takdimi İle Sona Erdi
Gece sonunda seyircilerden büyük alkış alan sanatçılara, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman günün anısına çiçek verdi.
Bursa,Nilüfer Belediyesi
Bursa,Nilüfer Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















