- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,98% -0,04
-
GRAM ALTIN
7307,83% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
“Dedemin Gözyaşları” filmi Ücretsiz olarak Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterime sunulacak.
Lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa'yı büyüten Kemal ile torununun hikâyesini anlatan film ücretsiz olarak Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kapsamında ki “Dedemin Gözyaşları” film gösterimi 02 Aralık 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
Henüz bebekken, anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Mustafa, küçük ve şirin bir sahil kasabasında dedesi Kemal'in yanında büyük bir sevgiyle büyümektedir. Ne yazık ki, 10 yaşında yakalandığı Lösemi hastalığı ile hem dedesinin hem mahallelinin desteği ile mücadele eder. Sevginin ve gerçek dostluğun gücünün, dürüstlüğün başrolde olduğu filmde, izleyiciler, hem hüzünlenecek hem de büyük bir duygu yoğunluğu içinde sevdiklerine sahip çıkmanın önemini kavrayacak.
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek ve saat 19.30’da başlayacak olan film gösterimine vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.
Yönetmenliğini İhsan Taş’ın yaptığı filmde Nevşehirli çocuk oyuncu Ali Kürşat Uzun, Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Seda Tosun, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan gibi bir çok sanatçı yer alıyor.
Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















