Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Nevşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Nevşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Nevşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Nevşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı Rasim Arı Başkanlığında yapıldı.

Nevşehir Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi gereği, gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Ahmet Çöler, Hasan İler ve Veli Kırşehirli katıldı.

Toplantının açılışında meclis üyelerini selamlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, “İçinde bulunduğumuz ve manevi iklimiyle ışık saçan Ramazan Ayını en kalbi duygularımla kutluyorum. Meclis gündemi adına alacağımız kararların şehrimiz, memleketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Meclis Gündeminde; Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç alımı, baz istasyonlarının yer ücretleri, İmar Komisyon Raporu, Kapadokya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Anonim Şirketi’nin Kurulması, gelir tarife komisyon raporu, banka teminat mektubu kullanılması, imar plan değişikliği, kat karşılığı bina yapılması, mücavir alan sınır değişikliği ve koruma amaçlı imar planı konuları görüşülerek karara bağlandı.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com

Çarşamba 17.6 ° / 10.2 °
Perşembe 18.8 ° / 11.9 °
Cuma 19.3 ° / 13.2 °
  • BIST 100

    10438,30%0,15
  • DOLAR

    36,59% 0,03
  • EURO

    39,91% -0,10
  • GRAM ALTIN

    3429,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    5564,61% 0,00
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun