- İMSAK 05:34
- GÜNEŞ 06:59
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:23
- YATSI 20:43
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Antalya Muratpaşa Belediyesi, bu yıl 11’incisi düzenlenecek Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında, yaşları 5 ila 12 arasında değişen 168 çocuğun ücretsiz sünnet operasyonlarını gerçekleştirdi.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 11’incisi düzenlenecek Sünnet Şöleni kapsamında Meydan Tıp Hastanesi’nde sünnet olan çocukları ziyaret etti. Çocuklara ve ailelere ‘Geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Başkan Uysal, tüm Muratpaşalıları 5 Eylül’de gerçekleşecek Geleneksel Sünnet Şöleni’ne davet etti.
Hastanede çocukları ziyaret eden Başkan Uysal, içinde kırtasiye malzemeleri ve eşofman takımı bulunan paketleri çocuklara armağan etti. Çocuklarla hatıra fotoğrafı da çekilmeyi ihmal etmeyen Başkan Uysal ilçe sakinlerini 5 Eylül’de gerçekleşecek Sünnet Şölenine davet ederken ise şunları söyledi:
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekonomik olarak dayanışma içinde olmamız gereken ailelerimizle toplu sünnet şöleni düzenliyoruz. Onlarla beraber yapacağımız Sünnet Şölenine bütün Muratpaşa’mız davetlidir. Kültürümüzde, inançlarımızda insanlarımızın ihtiyaç olarak gördüğü her şey ‘sosyal hizmetler’ başlığı altında bizim faaliyet alanımızdır.”
Oğlunu sünnet ettirmeye getiren ebeveynlerden Tanju Çot, çok duygulandıklarını ifade ederken, “İlk erkek çocuğumuz. Heyecanlıyız. Mutluyuz” diye konuştu. Çot, ayrıca Muratpaşa Belediyesi’ne yardımları için teşekkür etti.
Bir diğer ebeveyn Hatice Küçükşen ise “Operasyon özel bir hastanede ve en güzel şartlarda yapılıyor. Çok memnunuz. Belediyemize çok teşekkür ederiz, çok mutlu olduk” şeklinde konuştu.
Sünnet operasyonlarının ardından çocuklar, 5 Eylül Cuma günü düzenlenecek renkli ve coşkulu bir şölenle taçlandırılacak. Şölenden önce çocukların bedenlerine uygun sünnet kıyafetleri de belediye tarafından çocuklara hediye edilecek. Şehitler Parkı’nda düzenlenecek etkinlikte çocukları çeşitli aktivitelerle dolu birbirinden eğlenceli sürprizler bekliyor.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















