Tarih: 19.10.2024 15:51

Muhtar Fulya Bayram’ın Adı Sarıyer’de Yaşayacak

Facebook Twitter Linked-in

Mayıs ayında Sarıyer-Bahçeköy yolunda geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bahçeköy Kemer Mahalle Muhtarı Fulya Bayram’ın adı, Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu’nun öncülüğünde Sarıyer Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kendi mahallesindeki parkta yaşatılacak. Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, Muhtar Fulya Bayram Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu’nun öncülüğünde Sarıyer Belediyesi Meclis kararıyla, geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram’ın adı, Bahçeköy Şehit Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkına verildi. Bahçeköy Mahallesi komşularının ve Sarıyer’de görev yapan 25 mahalle muhtarının da isteği doğrultusunda alınan kararın ardından Sarıyer Belediyesi Başkanı Oktay Aksu, Muhtar Fulya Bayram Parkı açılışını gerçekleştirdi. Merhume Fulya Bayram’ın ailesinin ve sevenlerinin yer aldığı park açılışına; Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar derneği başkanı ve yöneticileri ile mahalle muhtarları da katıldı.

“FULYA ABLA’NIN GÜZEL KALBİ ÇOCUK PARKINI ŞENLENDİRECEK”

Açılış töreninde bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu duygularını şu cümlelerle dile getirdi: “Sarıyer'in her yerinde ne yazık ki aynı problem var, alan sıkıntısı yaşıyoruz. Bir park, kampüs yapacak alanımız olmuyor çoğu zaman. Burada küçük bir parkımız vardı ve değerlendirdik. İlçemizde hayata geçireceğimiz 18 uygulamasıyla sosyal donatı alanları konusunda yaşadığımız sıkıntıları çözmüş olacağız. Bu vesileyle daha güzel daha kapsamlı parklarımız, spor salonlarımız, daha güzel otoparklarımız ve dinlenme alanlarımız olabilecek. O yüzden küçük bir alanda olsa biz Fulya ablamızın adını burada yaşatmak istedik. Bu park küçük olabilir ama Fulya ablanın gönlü çok büyüktür. Onun o güzel kalbinin bu küçücük parkı şenlendireceğine eminim. Söyleyebilecek hiçbir şey yok, hiç beklemediğimiz bir anda acı bir kayıp yaşadık. Ben de şu an güçlükle konuşuyorum. Seçim döneminde özellikle verdiği destekle beni çok mutlu etmişti. Adeta o dönemde danışmanım gibi çalışmıştı. Ben muhtarlığı çok önemsiyorum, muhtarlık bir mahallede vatandaşın ilk müracaat ettiği yer oluyor. Bu vesile ile de muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü de kutlamak istiyorum. Bu parkın açılmasında, bu hale getirilmesinde emeği geçen başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

“OKTAY BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Açılış töreninde söz alan Muhtar Fulya Bayram’ın oğlu Gökhan Bayram da duygularını şu cümlelerle ifade etti: “Herkes hoş geldi. Benim söyleyebilecek çok bir şeyim yok. Çok ani ve acı bir kayıp oldu. Hepimiz için annemin manevi şahsına göstermiş olduğunuz bu saygıdan dolayı öncelikle belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İsminin burada yaşayacak olması benim için çok büyük bir mutluluk oldu.” Açılışın ardından Fulya Bayram için katılanlara lokma ikram edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...