10956,07%0,34
42,50% 0,03
49,54% -0,09
5771,59% 0,34
9300,33% 0,03
Fethiye açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 4 kişinin bulunduğu tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı TAHLİSİYE-5 botu tarafından kurtarılarak Fethiye Limanı’na güvenli bir şekilde yanaştırıldı.
MUĞLA (İGFA) - Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü, Fethiye açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen 4 metrelik bir teknenin kurtarıldığını duyurdu.
İçerisinde 4 kişinin bulunduğu tekne, TAHLİSİYE-5 botu tarafından yedeklenerek Fethiye Limanı’na emniyetle ulaştırıldı.
Fethiye önlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içerisinde 4 kişi bulunan 4 metre boyundaki tekne, TAHLİSİYE-5 botumuzca yedeklenerek Fethiye Limanı’na emniyetle yanaştırıldı. pic.twitter.com/9YztsMhTft
— KEGM (@kiyiemniyet) July 20, 2025
Operasyonun başarıyla tamamlandığı belirtilirken, kurtarma ekibinin hızlı müdahalesi sayesinde herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti
Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!