Tarih: 18.04.2021 22:11

Müftü Kadıoğlu'ndan teşekkür ve çağrı

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun sosyal medya hesabından  gençlere yönelik yapmış olduğu "Sevgili Gençler, Sarıyer'de ikamet ediyorsanız Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubemizin Ramazan ayında ve sonrasında gerçekleştireceği Sosyal Sorumluluk projelerinde gönüllülük esası ile birlikte çalışalım" çağrısı yanıtsız kalmadı. İTÜ Öğrencileri ve ilçenin bir çok mahallesinden gençler Müftü Kadıoğlu'nun çağırısı üzerine TDV Sarıyer Şubesine müracaat etti ve gönüllü olarak din görevlileriyle birlikte sahada aktif olarak görev aldı.

Din görevlilerinin Baltilamanı Mahallesinde yapmış oldukları, hayırseverlerce temin edilen gıda kolisi ve hediye çeklerinin dağıtımında İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri, Safa, Talha ve Rıdvan ile dağıtımın yapıldığı mahalle gençlerinden Cihad Muhammed ve Oktay Baltalimanında yapılan çalışmaya iştirak ederek kapı kapı erzak ve hediye çeki dağıttı.

Müftü Kadıoğlu, simashabere yaptığı açıklama ile "Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın çağrımıza duyarsız kalmaması bizi ziyadesiyle memnun etti Allah hepsinden razı olsun, bu vesile ile bir kez daha  çağrımı yenilemek istiyorum, Sarıyer'de ikamet edip sosyal projelerimize gönüllü olarak destek vermek isteyen gençleri hayır işlerinde birlikte çalışmaya davet ediyorum" dedi.

Geçtiğimiz Ramazan ayında ünlü dizi oyuncusu Görkem Sevindik'de TDV Sarıyer'in etkinliklerinde yer alarak din görevlileri ile birlikte erzak ve bayramlık hediye dağıtımında bulunmuştu.

Sarıyer Müftülüğü ve TDV Sarıyer şubesinin gerçekleştiği sosyal projelerde yer almak isteyen gençler Ortaçeşme Cd. No:55, 34450 Sarıyer/İstanbul
Telefon: (0212) 218 66 11 adresine müracaat ederek bu ekibin bir parçası olabilirler.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...