Meridyen Eğitim Kurumları
Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Yerel basın dayanışma ve aile bağları ile güçlendi

GÜNDEM

BİSİAD, Bursa LÖDER ile dayanışma sofrası kurdu

GÜNDEM

Kocaeli'nin 'ortak aklı' iftarda buluştu

GÜNDEM

İzmit Cumhuriyet Mahallesi aynı sofrada buluştu

MUDANYA’DAN HATAY’A DAYANIŞMA ELİ

MUDANYA’DAN HATAY’A DAYANIŞMA ELİ

MUDANYA’DAN HATAY’A DAYANIŞMA ELİ

Mudanya Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde acıları paylaşmak, dayanışmayı güçlendirmek ve depremzedelerin yanında olmak amacıyla Hatay’a yardım tırı gönderdi.

Mudanya’dan yola çıkan gıda, hijyen, giyim ürünleri ve oyuncaklardan oluşan yardım malzemeleri Hatay'a ulaştı. Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Volkan Keçici başkanlığındaki heyet, gıda kolileri, bebek ve hasta bezleri, oyuncak ve diğer temel ihtiyaçlardan oluşan destek malzemelerini Hatay Defne Belediyesi ile Kızılay Merkezi yetkililerine teslim etti.
Kızılay Merkezi’nde depremin ikinci yılına ilişkin duruma yönelik bilgi toplantısına katılan Mudanya Belediyesi yetkilileri, çadır kentlerde de incelemelerde bulundu. Mudanyalı çocukların yazdığı mektuplar ve gönderdiği oyuncaklar bir ilkokula teslim edildi. Çocukların umut ve dayanışma mesajları, Hataylı miniklere moral oldu. Heyet, çadır kenti de ziyaret ederek zor şartlarda yaşayan ailelerle bir araya geldi ve getirdikleri erzakların dağıtımına yardım etti.
6 Şubat 2023'te yaşanan depremin toplumda derin izler bıraktığını, aradan geçen iki yıla rağmen halen temel ihtiyaçların karşılanma noktasında bölgenin sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Keçici, "Acıları paylaşmak ve dayanışmayı büyütmek için Hatay’dayız. Hatay halkının ve depremden etkilenen herkesin yanında olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Üzerinden iki yıl geçmesine rağmen kent, halen depremin izlerini taşıyor. Gördüklerimiz bizleri bir kez daha derinden etkiledi. Bu zorlukları aşmak için dayanışmayı sürdüreceğiz." dedi.

“SIFIRDAN KENT KURUYORUZ”

Gönderilen destekten dolayı Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve Mudanya halkına teşekkür eden Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özkan, depremde 20 bine yakın kayıp verdiklerini anlattı. Özkan, “Ayakta duran yapı yok, belediye binası, kültür merkezi yok. Her şeyi sıfırdan kuruyoruz. Yollarımız, alt yapımız paramparça. Normal belediyeciliğin bin katını yapmak zorundayız.” diye konuştu. Hatay’ı kalıcı şekilde yeniden planlamaya çalıştıklarını anlatan Özkan, 300 bin kişinin yaşadığı ilçede Defne Taziye Evi, oyun parkı, kitap kafe, sokak sağlıklaştırma, meydan düzenlemesi gibi projeleri hayata geçirdiklerini ancak yatırımlar konusunda daha büyük desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU


Bursa,Mudanya Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: mudanya’dan hatay’a dayanışma eli
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ramazan ayınız mübarek olsun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 26 21 0 5 37 68
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 25 12 5 8 14 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Göztepe 25 10 9 6 10 36
7.İstanbul Başakşehir 25 10 9 6 7 36
8.Gazişehir Gaziantep 25 10 10 5 0 35
9.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
10.Antalyaspor 26 9 11 6 -17 33
11.Trabzonspor 25 8 9 8 9 32
12.Kasımpaşa 26 7 8 11 -6 32
13.Alanyaspor 26 8 11 7 -8 31
14.Konyaspor 26 7 12 7 -8 28
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 25 6 10 9 -18 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti