- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16060,32%-1,40
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,77% -0,32
-
GRAM ALTIN
7258,20% 0,73
-
Ç. ALTIN
11667,12% -0,81
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir ulaşımını güçlendirmek için Gar Meydanı ve Şehir Hastanesi arasındaki 19,5 kilometrelik kısımda sürdürdüğü Metrobüs hattı çalışmaları hızla devam ediyor.
Ciddi aşama kaydedildi
Yapılan işlem ile birlikte Metrobüs Hattı için hazırlanan güzergâhta Yazlık Kavşağı’nın ötesine geçildi ve şehir merkezine doğru ciddi bir aşama kaydedildi.
Geçtiğimiz haftalarda trafiğin tek yönlü olarak kapatıldığı Farabi Caddesi’ndeki (Şeker Fabrikası Yolu) Metrobüs Hattı yolu güzergâhındaki ağaçlar sökülerek alternatif alanlara taşınıyor.
Her canlı, bir başka yerde yaşıyor
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından güzergahın tam üzerinde kalan ağaçların ilk olarak budama işlemleri yapılıyor ve daha sonra özel ekipmanın bulunduğu iş makinası ve ekskavatör marifetiyle kökleriyle birlikte alınarak bir başka yerde yaşatılıyor.
Bu çalışma sayesinde Büyükşehir, çalışma nedeniyle alınmak zorunda kalınan her bir canlıyı yaşatmaya devam ediyor.
Özenle yeni noktalarına dikildi
Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan açıklamada, “Sakarya ulaşımına nefes aldıracak Metrobüs Hattı projemiz için Yenikent Bölgesi’nde hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Yazlık Kavşağı’nın çarşı istikametinde de çalışmalarımızı başlattık. Farabi Caddesi’nde Metrobüs Hattı güzergâhı üzerinde bulunan ağaçlar özel ekipmanlı iş makinemiz ve ekskavatör tarafından sökülerek yeni yerlerine özenle dikildi. Söküm ve dikim işlemleri sırasında ağaçların zarar görmemesi için özenle çalışıp, ağaçları zarar görmeden yeni yerlerine diktik” denildi.
Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















